Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csinos plus size bikinik!!! :)

Az első lépés, hogy eldöntsd melyik testfelület a kényes számodra és mi az, amit szívesen hangsúlyoznál. A fürdőruha kiválasztásánál a legfontosabb a megfelelő méret kiválasztása és a kényelem, így ez lebegjen a szemed előtt, ne pedig a mérettel kapcsolatos elvárásaid.

Vastag csípő
Ha vastag a csípőd, akkor az alakformálós darabokat keresd, sőt a magasított derekú fazonok kifejezett jól állhatnak, ám ügyelj arra, hogy a zsinóros pántok helyett a vastagabb pántú fürdőruhákat válaszd.

Nagy has
Ha számodra leginkább a hasad a kényes terület, akkor érdemes az egyberészes fürdőruhák, a tankinik és a trikinik között nézegelődnöd.

Dús keblek
Ha nagyobb méretű melltartóra van szükséged, felejtsd el a tartás nélküli felsőket, főként a háromszög alakú bikinit. A merevítős melltartók számodra a legideálisabbak, ám ezek között is találsz izgalmas, színes termékeket.

beach_belle.jpg

A Beach Belle kínálatában található kifejezetten molettebb hölgyeknek kínált fürdőruhák a dekoltázst hangsúlyozzák és a has illetve a fenék részt takarják. A hosszabb tankinis fürdőruha nemcsak a mellre tereli a figyelmet, de a franciabugyiszerű alsó a feneket is formásabbnak mutatja. Az egyberészes fekete darabok is lehetnek csábosak, ha egy ravasz melltartórésszel, csavarral dobják fel őket.

 

1.jpg

Sajnos hazánkban nem kapható a H&M+ fürdőruha kollekciója, de például a szomszédos Ausztriában beszerezhetjük álmaink fürdőruháját. Az alakformálós fürdőruhákat a vagány színek, vidám fodrok és klasszikus minták teszik igazán elragadóvá.

1--2-.jpg

A Penbroke kínálatában főként a tankinik kerülnek túlsúlyba, ám a színes és minták széles palettájáról választhatunk. A Monif C. az egyik legnagyobb plus size fürdőruha kínálattal rendelkező márka, így érdemes honlapjukról rendelni, esetleg csak inspirációra vadászni. A Maxine of Hollywood kínálatában a klasszikusabb, visszafogottabb daraboktól az egészen merész és kihívó bikinikig mindent megtalálhatnak a nagyobb méretekkel rendelkező hölgyek.

1--1-.jpg

 Az Infinity Blue idei kollekciója főként az optikai karcsúsító trükkökre épül, így a trükkös szabásvonalak és sötétebb színek dominálnak. A fiatalosabb, színesebb darabokért érdemes felkeresni az Avenue honlapját, hisz itt az egzotikus virágmintás darabok is beszerezhetőek. A Christina színpompás kollekcióit pedig több internetes shopban is megrendelhetjük.

1--3-.jpg

A már említett Monif C. rendelkezik talán a legtrendibb darabokkal, hisz az idei kínálatban a korall és türkiz színei mellett a különleges szabásvonalak, egyedi megoldások és ötletes díszítések is tucatjával fordulnak elő.